Kontakt info@apelsingredelin.se

Badrumsrenovering? Tänk på detta

Är det dags att planera om lägenheten och göra badrummet lite fräschare? Genom att ge badrummet ordentlig omsorg och en bra, professionell renovering kan du öka din livskvalitet markant. Vi har kollat in en certifierad hantverkare som utför badrumsrenoveringar och vi kommer även med lite tips på vad som kan vara bra att tänka på.  

Det finns många hantverkare som utför badrumsrenoveringar. Vilka man ska välja kan inte alltid vara lätt. Aquabygg utför badrumsrenoveringar i Stockholm och vi kan rekommendera dem eftersom de utför många liknande uppdrag både för privatpersoner och företag. Stambyte, badrumsrenovering och byggnation av olika slag. Fundera över din budget först och främst och försök anpassa den till dina drömmar. Hur kan budget och dröm mötas på ett sätt som gör att du blir nöjd?

Inspiration för ett snyggt badrum

Var kan man då få sin inspiration ifrån och vad vill man ha för känsla i sitt badrum? Många väljer att gå helt efter hur kändisar inreder och läser olika magasin för att hitta fram till sitt drömbadrum. Andra tänker mer praktiskt, kanske är man rörelseförhindrad eller har barn i en ålder som kräver att badrummet ska ha mycket halkskydd eller liknande. Vad som dock brukar inspirera de flesta till att renovera om är olika belysningsalternativ, eller kanske att man föredrar en viss färg på golv eller väggarna för att man ska trivas riktigt bra i sitt badrum.

Minimalism eller lyx och flärd?

Det kan vara svårt att bestämma sig för vilket tema man ska ha. Börja med att försöka luska i vad du föredrar för typ av teman i andra fall. Är du en sån som gillar när det är pråligt och mastodont, eller vill du ha ett avskalat badrum som ger dig större möjligheter att leka med detaljer? Många föredrar ett badrum helt i vitt för att kunna leka med säsongernas färger på textilier, tvålfat och så vidare.